Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 oktober, De Lier

Kansen voor de tuinbouwsector in Australië & Nieuw Zeeland

De tuinbouwsector is een van de snelst groeiende sectoren in Australië. Naast de noodzaak de groeiende bevolking in eigen land van voedsel te voorzien, heeft Australië de ambitie om een belangrijke voedselproducent voor de Aziatisch-Pacifische regio te worden. Ook de tuinbouwsector in Nieuw-Zeeland is sterk gericht op export naar deze markten.

De groeiende groep kritische en koopkrachtige consumenten in de Aziatisch-Pacifische regio resulteert in een stijgende vraag naar veilige, gezonde, kwalitatief hoogwaardige, op duurzame en energiezuinige wijze geproduceerde producten. Daarnaast veranderen consumentenvoorkeuren en consumptiepatronen. Zo zal bijvoorbeeld de vraag naar niche producten toenemen.

De verduurzaming en schaalvergroting van de glastuinbouwsector in Australië en Nieuw-Zeeland bieden kansen voor Nederland als leverancier van innovatieve kasconstructies en -installaties en –apparatuur. Nederlandse kennis en technologie kunnen hier het verschil maken.

Landentafel
Leer meer over de marktontwikkelingen in deze landen en de kansen voor Nederlandse bedrijven tijdens onze landentafel op 5 oktober a.s. Tijdens deze bijeenkomst delen Harry de Bruijn (Manager International Desk Australia & New Zealand Rabobank) en Job Roskam (General Manager van Brinkman Australia Pty Ltd) hun kennis over deze markt met u.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: