Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martin Pietersma vertrekt bij PLUS Retail; Hans van Luijk bij Van Nature

AGF-inkoopmanager Martin Pietersma vertrekt bij PLUS Retail. Hij was vanaf mei 2009 actief als AGF-inkoopmanager bij deze retailer. Pietersma geeft aan zich te oriënteren op de opties die openstaan om een vervolg te geven aan zijn carrière.

Het is niet het enige transfernieuws.

Na 20 jaar verbonden te zijn geweest aan Van Nature (en haar rechtsvoorgangers) is Algemeen Directeur Hans van Luijk per 1 oktober jl. een andere weg ingeslagen die buiten Van Nature ligt. Tijdelijk zullen de taken van Hans van Luijk waargenomen worden door Hans Prins, financieel manager van Van Nature.

"Hans heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de kern van Van Nature: ketensamenwerking. Die samenwerking is van belang omdat efficiëntie in de keten het beste resultaat oplevert voor alle partijen: telers, handelspartners én klanten", laat de telersvereniging weten. "Met respect en waardering kijken zowel het Bestuur als de handelspartners dan ook terug op de wijze waarop Hans invulling heeft gegeven aan het directeurschap binnen Van Nature. Bestuur en handelspartners van Van Nature wensen Hans veel succes op de nieuwe weg die hij inslaat."


Publicatiedatum: