Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AA-certificering voor Oerlemans

Sinds september 2017 zijn alle bedrijven van de Oerlemans Packaging groep gecertificeerd in de norm van BRC packaging en packaging materials grade AA. 'Grade AA' is de hoogst haalbare gradatie, die aantoont dat alle Oerlemans Packaging bedrijven, na de introductie in staat is gebleken zich op de gebieden van voedselveiligheid en farmacie nog verder te verbeteren.



Door regelmatige veiligheids- en hygiëne controles binnen de Oerlemans Packaging bedrijven zijn bedrijfsprocessen en producten verbeterd. Tevens heeft Oerlemans Packaging de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in kwaliteit. Zo wordt er continue geïnvesteerd in nieuwe machines en productietechnieken, zoals 5 en 7 laags coextruders en een 10 kleuren drukmachine of een 8 kleuren drukunits inlijn.

BRC Packaging certificering
BRC Packaging certificering is door de British Retail Consortium (BRC) ontwikkeld en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. BRC Packaging and Packaging Materials is ontwikkeld ter bescherming van de consument en om retailers en fabrikanten van verpakkingsmaterialen te helpen bij het voldoen aan hun wettelijke verplichtingen. Naast het verbeteren van productveiligheid helpt de standaard ook om afval, klachten, recalls en geweigerde producten te verminderen.

Voor meer informatie:
Oerlemans Plastics
Kleibergsestraat 4
4265 GB Genderen
Tel +31-416-358100
Fax +31-416-352590
info@oerlemansplastics.nl
www.oerlemansplastics.nl
Publicatiedatum: