Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louis Kester naar Florpartners

Louis Kester treedt met ingang van 1 november a.s. in dienst van Florpartners. Kester (50) gaat projecten leiden op het gebied van commercie, supply chain en digitalisering. Kester heeft ruime praktijkervaring in het sierteeltcluster en bekleedde managementfuncties bij onder meer FloraHolland, in de potplantenexport en de laatste 5 jaar als commercieel directeur bij Schoneveld Breeding.

'Louis is een verbinder. Hij heeft bewezen partijen bij elkaar te kunnen brengen. Bovendien is hij een vernieuwer en neemt initiatief. Dat zijn kwaliteiten die belangrijk zijn voor ons en onze klanten', aldus Thijs Jasperse (directeur Florpartners). 'De komende jaren zullen er nieuwe en intensieve vormen van samenwerking in de keten en het cluster ontstaan. Bedrijven worden groter en internationaliseren. Zij vragen betrokken tuinbouwprofessionals. Die hebben wij in huis en Louis is een uitstekende aanvulling.' Louis Kester zelf over zijn keuze: 'Ik ben in alle schakels van de keten werkzaam geweest. Bij Florpartners komt dit bij elkaar. Zij gaan voor het daadwerkelijke resultaat. Florpartners is geen standaard adviesbureau. Dat spreekt mij aan.'

Voor meer informatie:
Florpartners
Postbus 666, 2675 ZX Honselersdijk
T 0174 - 64 26 73
info@florpartners.nl
www.florpartners.nl
Publicatiedatum: