Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vervoer op maat in de tomatenkas

Tijdens de tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem lanceerde Svensson het nieuwe
Luxous 1147 FR, hun meest transparante energiebesparende klimaatscherm ooit.
Het nieuwe glasheldere Luxous 1147 FR zorgt voor meer licht zonder concessies te doen aan een optimale energiebesparing en een uitstekende vochtdoorlatendheid. Een goede reden voor de tomatentelers Bart van den Bosch van kwekerij A&G van den Bosch en Gerard Scholtes van kwekerij De Poel om bij de vervanging van hun oude Svensson energiescherm beide voor het nieuwe Luxous 1147 FR te kiezen. In totaal gezamenlijk niet minder dan 15 ha.





Dinsdagmiddag verraste adviseur Hugo Plaisier van Svensson beide tomatentelers met de Svensson Cruiser. Vervoer op maat speciaal voor beide telers, immers op deze kascruiser staat prominent de tomaat en de firmanaam van de teler.





De installatie van de nieuwe schermen wordt bij beide telers begeleid door installateur Holland Scherming. Kwekerij A&G van den Bosch heeft zich met totaal ruim 15 ha kassen en een sorteerlocatie in Bleiswijk gespecialiseerd in de productie, het sorteren en het verpakken van vleestomaten. Sinds enige jaren zijn daar ook snacktomaten bijgekomen. Door een nauwe samenwerking met kwekerij De Poel is het gamma nu gecompleteerd met zo'n 15 ha trostomaten.

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
Hugo Plaisier
M: 06 55 398 202
hugo.plaisier@ludvigsvensson.com
www.ludvigsvensson.com
Publicatiedatum: