Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We hebben alleen de muur er tussenuit gehaald"

Groentehandel D. de Vries stapt met overname Corn. Verheij ook in het fruit

Tholen - Vanaf 1 september heeft Groentehandel D. de Vries uit Den Haag de activiteiten en het pand van buurman 'Fa. Corn. Verheij & Zn' overgenomen. "Verheij is altijd sterk geweest in Hollands fruit, wij zijn meer aardappelen- en groentemensen van huis uit. Voor ons vormt het dus een mooie aanvulling om het totaalpakket te gaan verkopen", concludeert Dick de Vries. Kees Verheij zal nog wel actief blijven in de inkoop van het Hollandse fruit.

"Voor het overgrote deel hadden we al dezelfde klanten. Zij hebben er nauwelijks iets van gemerkt behalve dat de muur tussen de panden eruit is gehaald", vervolgt Dick. Het aantal AGF-handelaren op de groothandelsmarkt wordt zodoende erg klein. "De mensen zijn blij dat ik dit opgepakt heb, anders wordt het op den duur toch een lastig verhaal om een totaalpakket van mooie AGF-producten op de groothandelsmarkt in Den Haag te kopen."

Voor meer informatie:
Groentehandel D. de Vries B.V.
Dinkel 29
2491 CK Den Haag
T (070) 317 84 15
F (070) 317 84 86
dick@devriesagf.nl