Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JFPT / foodlife geen dealer Kronen GmbH, maar voert nog wel service uit

De wijzigingen rondom de samenwerking met Kronen GmbH heeft gezorgd voor enige ruis in de markt. Daarom verschaft JFPT / foodlife via een brief naar haar relaties duidelijkheid.

"In het schrijven van Kronen GmbH en Synergy Systems werd aangegeven dat wij geen partner meer zijn van Kronen GmbH en dat wij geen machines, onderdelen en service meer kunnen leveren. JFPT / foodlife is geen dealer meer van Kronen GmbH machines in de Benelux. Dit betekent echter niet dat wij geen service meer uitvoeren. Voor storingen, reparaties en onderhoud aan deze machines kunnen relaties gewoon bij ons terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring blijven wij de servicespecialist voor deze machines."

"Praktisch alle spareparts zijn aanwezig in ons magazijn, ook onderdelen die nodig zijn voor machines van Kronen GmbH. De meest voorkomende onderdelen liggen tevens standaard op voorraad in onze servicebussen. Ook kunnen wij de machines volledig reviseren in één van onze werkplaatsen", vertelt JFPT. "Om verdere duidelijkheid te verschaffen is het zo dat wij onze eigen machines en productielijnen ontwerpen en ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons eigen merk foodlife opgebouwd."




 Bij het ontwerpen gaan wij uit van de probleemstelling die de klant heeft. Met foodlife streven wij naar totaalontzorging met maar één aanspreekpunt. Daarbij kunt u denken aan advies over grondstoffen, nieuwe recepten of het tekenen en inrichten van nieuwe verwerkingsruimten in 2D of 3D waarbij wij gebruik kunnen maken van 3D scan apparatuur. Daarnaast kunnen wij ook meedenken over de financiering van uw machinepark en het integreren van eventuele bestaande machines in een nieuwe verwerkingslijn"

Trotse dealer
"Verder zijn wij trotse dealer van GKS Packaging, FAM, Marco Integrated Weighing, TENRIT Foodtec Maschinenbau en Kronen Küchengeräte. Ook voor deze merken geldt dat wij klanten kunnen voorzien van service en onderdelen", besluit de machinefabrikant.

Voor meer informatie:
JFPT / foodlife
Telfordstraat 10
8013 RM Zwolle
Tel: 038-4653611
info@foodlife.nl
www.foodlife.nl
 
Publicatiedatum: