Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Freshriders halen 30.000 euro op voor Daniel den Hoed Stichting

In het weekend van 2 en 3 september is de Freshride weer gereden. Na een jaar van plannen, organiseren, vergaderen, het benaderen van sponsoren en het verkopen van groentenkisten, kregen de Freshriders zaterdag 2 september het startschot en vertrokken zij vanaf Harvest House te Maasdijk via Barendrecht en Breda naar Helvoirt. 


De Freshriders die in totaal 30.000 euro ophaalden voor het goede doel.

268 kilometer
De volgende dag reden zij via Hank en Kinderdijk weer terug naar Maasdijk, waar de tocht van zo'n 268 kilometer moe maar voldaan werd afgesloten. De 37 deelnemers haalden met deze 9e editie van de Freshride maar liefst 30.000 euro op. Dit gehele bedrag wordt gedoneerd aan de Daniel den Hoed Stichting, die zich inzet voor onderzoek naar kanker.
 
De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF-sector een vuist te maken tegen kanker. De deelnemers van de Freshride proberen zoveel mogelijk geld op te halen door de verkoop van groentekisten.  Naast het bedrag dat voor de Daniel den Hoed Stichting is opgehaald, worden ook lokale doelen gesteund door de Freshride. 

Kijk voor meer informatie op www.freshriders.nlPublicatiedatum: 13-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: