Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Mark van Mierlo nieuwe eigenaar A. Kanters Internationaal Transport

Een jarenlange wens van Toon Kanters (huidige eigenaar A. Kanters Internationaal Transport BV) en Mark van Mierlo (operationeel manager) is in vervulling gegaan. Vanaf 6 september heeft Mark van Mierlo het bedrijf overgenomen. Aan de dagelijkse operatie zal door de overname niets veranderen. Kanters blijft Kanters voor haar relaties. De toekomst van het bedrijf is met deze overname wel zeker gesteld. Met Mark van Mierlo aan het stuur zal Kanters blijven investeren en doorbouwen aan de bestaande strategie om de logistieke dienstverlening in het koelvers te optimaliseren.


 
Kanters Transport, zoals het bedrijf in de volksmond heet, is in 1994 opgericht door Toon Kanters. Mark van Mierlo is vrijwel vanaf het begin (1996) werkzaam bij Kanters Transport. Het bedrijf startte met ťťn vrachtwagen voor vervoer van eigen tuinbouwproducten. Al snel werd het transport ook door collega tuinders ingehuurd. In 2007 was het bedrijf zo gegroeid dat nieuwbouw en uitbreiding aan de Hoeksestraat in Someren noodzakelijk werd.Tegenwoordig telt Kanters, 21 trekkende eenheden, 40 medewerkers, een eigen volautomatische wasplaats en een tankstation op het terrein. Met ruim 4 miljoen Euro omzet is Kanters een belangrijke speler in het geconditioneerde vervoer van groente en fruit in Nederland en BelgiŽ. Het wagenpark bestaat daarnaast uit de nieuwste gekoelde opleggers met moderne laadkleppen en zeilopleggers voor andersoortig vervoer.

Mark wil dat Kanters in de toekomst een belangrijke logistieke schakel blijft in de koelvers keten van grond tot mond. Samen met medewerkers en collega vervoerders wordt continue gewerkt aan een optimale planning, betrouwbaar vervoer en toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Mark en zijn team hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat er goede resultaten werden geboekt. De overname stelt de bedrijfscontinuÔteit zeker naar de toekomst. Toon Kanters heeft daar met Mark van Mierlo aan het stuur alle vertrouwen in.Voor meer informatie:
Mark van Mierlo
A. Kanters Internationaal Transport
mark@kanterslogistiek.nl
www.kanterstransport.nl

Publicatiedatum: 11-9-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: