Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VB Projects levert veldverwarming voor nieuw stadion Atletico Madrid

VB Projects heeft in het eerste weekend van september de installatie van de veldverwarming in het fonkelnieuwe Wanda Metropolitano stadion van Atletico Madrid opgeleverd.



RoyalVerd is de aannemer in dit project voor het speelveld en werkte al eerder samen met VB Projects bij FC Barcelona en nu ook bij dit aansprekende project.



Afgelopen maandag 4 september is RoyalVerd gestart met het aanbrengen van de graszoden, zodat over twee weken de eerste thuiswedstrijd gespeeld kan worden door het team van Atletico Madrid.



VB Projects heeft in het Wanda stadion een veldverwarmingssysteem aangelegd volgens de meest moderne techniek. Door de schaduwwerking van het prachtige dak van het stadion is de warmtebehoefte van het veld niet overal hetzelfde. Het systeem herkent dit en kan hiervoor de verwarming van het veld in delen aan- en uitschakelen. Dit spaart energie en geeft een gelijke temperatuurverdeling in het speelveld, met als resultaat een optimale groeitemperatuur voor de wortels van het gras.



In het veld is 33 kilometer aan verwarmingsslangen geïnstalleerd in de lengterichting van het veld welke zijn aangesloten op een leidingen systeem dat de warmte over drie secties in het veld brengt. De hoofdleidingen lopen door naar de technische ruimte van het stadion waar VB Projects over een maand de pompgroepen zal gaan installeren.



Het gehele systeem zal worden aangestuurd door het unieke, autonoom werkende, regelsysteem van VB Projects. Op verzoek van het stadion kan deze regeling geheel of gedeeltelijk worden overgenomen door het gebouw beheer systeem van het stadion.

Voor meer informatie:
VB Group
T: +31 (0)174 522222
F: +31 (0)174 510454

info@vb-group.nl
www.vb-group.nl
Publicatiedatum: