Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Melbourne: Nieuwe kas op Queen Victoria Market

In het Australische Melbourne wordt op dit moment een kas van 900 m2 gebouwd. Het stadsbestuur is nog op zoek naar bedrijven die vanuit de kas willen werken en daarom roept locoburgemeester Arron Wood ondernemers op om hun ideeën voor bedrijfsconcepten te presenteren.

"Jaarlijks komen er meer dan 10 miljoen mensen naar Queen Victoria Market, dus dit is een uitgelezen kans voor ondernemers op het gebied van verse voeding, onderwijs, duurzaamheid en technologie om vanuit een populaire locatie te werken," vertelt Wood. "Van fruitproductie en inheemse plantenteelt tot een bakkerij - 'the sky is the limit' in deze mooie glazen kas." 

De kassenstructuur van 120 meter is ontworpen door Breathe Architecture en wordt negen meter hoog op pilaren gebouwd. Op de grond komt een open marktplein. Volgende maand wordt begonnen met de bouw van de glazen constructie en de verwachting is dat de kas midden 2018 in gebruik kan worden genomen.
Publicatiedatum: