Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Eerst verkopen en dan pas gaan oogsten"

Van der Mey viert feest en introduceert nieuwe website

Tholen - "De lancering van onze webshop zeven jaar geleden was een keerpunt in ons bedrijf. Echt een schot in de roos. Bijna alle verkoop gaat tegenwoordig via het web. Daarom introduceren we nu een nieuwe website", vertelt Kees Van der Mey van Van der Mey Barendrecht enthousiast. 20 jaar geleden startte hij met zijn groothandel en er is in die tijd enorm veel veranderd. "We startten met handgeschreven bonnen en momenteel is bijna alles geautomatiseerd."


Het team van Van der Mey Barendrecht.

Betrokken mensen
Hij geeft aan dat Van der Mey vandaag de dag echt een familiebedrijf is. "We hadden in eerste instantie veel 'vreemd' personeel, maar in de loop der tijd bestond het personeelsbestand steeds meer eigen familie, kinderen en aanhang. Het is fijn om zo veel betrokken mensen in de zaak te hebben. Wij hebben een goede relatie met zowel de teler als de klanten." Er waren in die 20 jaar ook moeilijke momenten. Kees: "Dieptepunten zijn er altijd, maar die erbovenuit steken, zijn voor ons het onverwacht overlijden van goede relaties. Voorbeelden zijn zoals onze beste vriend, teler Cees de Vos, maar ook Steven Ballegooijen, die achter mij zat op de tribune van ZHZ toen ik met mijn zaakje begon."

Nieuwe website
Kees vindt het belangrijk om niet 'zo maar' grote partijen in te kopen en dan wel zien of het verkocht wordt. "De gedachte gaat steeds verder omgedraaid worden. Dus niet meer inkopen, en dan verkopen. Nee, eerst verkopen, en dat dan pas gaan oogsten. De gedachte is: vers, vers en nog verser!" De belangrijkste producten voor Van der Mey Barendrecht zijn Duitse bosuitjes en Duitse bospeen van eigen teelt. "Onze afnemers zijn met name supermarkten, groothandelaren en horecaleveranciers." De klanten kunnen vanaf nu hun producten via de nieuwe website bestellen. Kees is er trots op. "Het was tijd voor iets nieuws, iets leuks, iets fris. We doen mee aan de eisen des tijds en we hebben de wensen van verschillende klanten doorgevoerd. Neem gerust een kijkje op www.agf-online.nl.


Bosuien en bospeen.

Op zoek naar grotere huisvesting
Met het huidige enthousiaste betrokken team ziet de eigenaar de toekomst zeer positief in. "Iedereen doet hier zijn werk met een 'over mijn lijk'-mentaliteit. En in dat geval kan er bijna niets anders uit voortkomen dan positieve zaken zoals werkplezier, groei, winst, omzetstijging, uitbreiding klantenbestand, uitbreiding areaal, enzovoorts. Dit motto geld voor ieder bedrijf in wat voor branche dan ook, denk ik." Hij geeft aan dat Van der Mey Barendrecht / AGF-online de komende jaren nu echt op zoek moet naar een grotere huisvesting. "Op deze manier gaat het niet langer, maar het wordt in het 'dure' Barendrecht een enorme uitdaging. Het moet echt Barendrecht zijn waar we ons willen vestigen. Geen Ridderkerk, geen Nieuw-Reijerwaard. Daarnaast moet het verantwoord zijn gezien eigen vermogen en de omzet. We hebben de afgelopen jaren voorbeelden genoeg gezien, van bedrijven die hier van die enorme flatgebouwen hebben neergezet, en er nu niet meer zijn. Dus wij moeten op zoek naar iets wat pas bij een gezonde groei."

Voor meer informatie:
Contact
AGF Online
Transportweg 8
2991 LV Barendrecht
Tel: 0180 - 649 649
prijslijsten@kmey.nl
www.agf-online.nl / www.kmey.nl