Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Denver, 17 oktober

Sprekersprogramma van U.S. Horticultural Lighting Conference bekend

De Horticultural Lighting Conference, gepresenteerd door LEDs Magazine en eigendom van PennWell Corporation, heeft het sprekersprogramma aangekondigd voor de tweede editie van het evenement dat op 17 oktober 2017 zal worden gehouden in het Marriott City Center in Denver, Colorado.

De conferentie zal de nieuwste ontwikkelingen in de tuinbouwbelichtingsmarkt belichten door onderzoek, technologie en eindgebruikers-applicaties aan elkaar te koppelen. Belangrijke sectoruitdagingen zullen worden besproken, evenals hoe er op het marktpotentieel kan worden ingesprongen. De conferentie zal deelnemers aantrekken uit de commerciĆ«le teelt, kassen, bloementeelt, verticale landbouw, stedelijke landbouw en meer. 

Naast inleidende spreker Dr. Steven E. Newman van Colorado State University zal een keur aan diverse sectordeskundigen en onderzoekers alle facetten van de sector bespreken, van LED grondbeginselen en zonnepatronen tot de inzet van software.

Volgens evenementendirecteur Christine Shaw zal "de indrukwekkende reeks experts die de toekomst van deze opkomende sector leiden" aan de hand van casussen de beste praktijken en informatie delen die van belang zijn voor de groei en het succes van de tuinbouwbelichtingssector. Verder is er speciale aandacht voor het verbinden van bedrijven die tuinbouw LED producten fabriceren met de eindgebruikers waardoor deelnemers aan de conferentie belangrijke zakenrelaties kunnen opbouwen en vroeg hun aanwezigheid op de markt kunnen vaststellen.

De conferentie wordt gesponsord door OSRAM Opto Semiconductors, UL, Seoul Semiconductor, Cree, Everlight Americas, Bill Brown Sales Company, CSA Group, Adura LED Solutions, Allix, Artesyn Embedded Technologies, Budmaster LED, Hailux Lighting, Illumitex, Lumileds, NMB, SpecGrade LED, TSR Grow, Inventronics en Viso Systems. Het evenement zal worden afgesloten met een netwerkreceptie voor deelnemers, sprekers en sponsors.

Men kan zich nu voor de conferentie aanmelden, de vroegboekkorting eindigt op 15 september. Bezoek voor meer informatie of om je aan te melden www.horticulturallightingconference.com.
Publicatiedatum: