Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf jaar Doekendraad.nl

Op 3 september 2012 startte Cees van der Kaaij met doekendraad.nl. "Het idee: specialisatie in scherming, om tegen een concurrerende prijs, dezelfde materialen, schermdoeken en service aan te bieden. Dat wil ik realiseren door de kostenstructuur zo laag mogelijk te houden."


Vijf jaar later blijkt dat het concept werkt: het bedrijf loopt als een speer. "Veel klanten hebben ons gevonden", bevestigt Cees. Volgens hem is de oorzaak daarvoor vooral het no-nonsense concept. "Transparante offertes met diverse opties, met name om werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren."





In die vijf jaar heeft Doekendraad diverse noviteiten geïntroduceerd, zoals het populaire doek-afhangsysteem met loodkoord, vlakke afdichtingen en het onlangs gelanceerde HNT-scherm: een schermdoekinstallatie van Het Nieuwe Telen. "Naast schermdoekrenovaties groeien we inmiddels door met onze aanpak ook nieuwbouw te voorzien van kwaliteitsinstallaties. We zijn er trots op dat, nadat we in de crisis zijn gestart, een duidelijke plek verworven hebben onder de schermdoekinstallateurs", besluit Cees.


Voor meer informatie:
Doekendraad.nl
Cees van der Kaaij
Langestraat 15
2691BB 's-Gravenzande
06-83991244
www.doekendraad.nl