Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26-29 september, Twisk

Demodagen vollegrond bij Enza Zaden

Enza Zaden heeft een breed aanbod in blad- en vollegrondsgewassen. In week 39, van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 september, zijn deze rassen 'live' te zien tijdens de demodagen in Twisk.



Wat is er te zien?
Fokke Hoeksma, teeltadviseur Vollegrond: "U vindt onder andere ons complete assortiment ijsbergsla terug op onze velden. Naast succesvolle commerciƫle rassen als Damion, Elmundo (E01E.10308) en Eduardo staan er ook rassen die succesvol zijn gescreend en voor volgend jaar op grotere schaal worden beproefd. Ook zijn alle typen bindsla te bezichtigen. Van Little Gem tot de grotere types en een hele nieuwe serie rode bindsla-types. Daarnaast ontbreken andere slasoorten niet, zoals Lollo Rossa, Lollo Bionda, Batavia en de groene en rode eikenblad-types. Ook laten wij u graag kennis maken met andijvie, direct gezaaide Babyleaf en Eazyleaf en spinazie. Bovendien vindt u verschillende rucolarassen terug op ons veld," aldus Fokke.

Alle partijen die werkzaam of interesse hebben in de vollegrondsteelt zijn welkom: van telers tot verwerkende industrie, handel en retail.

Maak een afspraak
Indien u een bezoek wilt brengen aan de demodagen, maak dan een afspraak met uw Enza Zaden teeltadviseur of via marketing@enzazaden.nl.

Locatie
De proeflocatie ligt aan de Bennemeersweg in Twisk, net iets voorbij nummer 14. De locatie is te herkennen aan de borden en de vlaggen die aan de weg staan.

Voor meer informatie:
Enza Zaden
Haling 1E
1602 DB
Enkhuizen
T +31 (0)228 350 100
F +31 (0)228 315 960
info@enzazaden.nl
www.enzazaden.nl
Publicatiedatum: