Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl Zwitserland lanceert online kookboxen

Lidl Zwitserland lanceert met de Menu Box een innovatief en eenvoudig verzorgingsconcept. Op www.lidl-menubox.ch worden kookboxen aangeboden die men online kan bestellen. Alle ingrediënten in de Menu Boxen zijn afgestemd op drie gerechten. De bijgevoegde receptkaarten met een gedetailleerde uitleg van de bereiding garanderen niet alleen een smakelijke maaltijd, maar zorgen ook voor plezier bij het koken met familie of vrienden.

Foto: obs/Lidl Zwitserland

Seizoensgebonden, gezond en snel bereid eten is een trend. De Menu Box voldoet aan de eisen van de huidige maatschappij. De gerechten zijn in een handomdraai klaar en het koken wordt een genot.

Meer tijd om te genieten
Het principe is eenvoudig: wekelijks worden er wisselende receptkaarten met verse levensmiddelen direct aan huis of op kantoor geleverd. De Menu Box bevat op enkele basisingrediënten zoals zout, peper of olie na, alle ingrediënten die men voor de drie gerechten nodig heeft. Daarbij horen ook verse kruiden en exotische kruiden. De receptkaarten dienen als stap-voor-stap handleiding zodat de gerechten gegarandeerd lukken en ook qua smaak overtuigen.

Swissness & seizoensgebonden
De Menu Box is te bestellen voor twee of vier personen. Voor vleesliefhebbers is er de 'Original Box', waar vlees in zit dat uitsluitend uit Zwitserse productie stamt - met uitzondering van geselecteerde specialiteiten. Ook in de "Vegi Box" vind men veel Swissness. Het totale aandeel van Zwitserse producten in deze box ligt afhankelijk van de recepten rond de 80%.

Daarnaast houden de koks en voedingsdeskundigen bij het samenstellen van de recepten rekening met de seizoenen, afwisseling, en de voedingsrichtlijnen van de 'Schweizer Gesellschaft für Ernährung' (SGE). De wekelijkse levertermijn kan indien gewenst op elk moment zonder problemen gepauzeerd of helemaal opgezegd worden.
Publicatiedatum: