Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Engelse rabarberverpakker vergroot efficiëntie met nieuwe inpaklijn

Mockbeggar, één van de grootste leveranciers van zacht- en steenfruit in het Verenigd Koninkrijk, laat weten dat de installatie van de Sienna Horizontal Flowrapper van ULMA Packaging de productiviteit van het bedrijf een flinke boost heeft gegeven. 




De telers van Mockbeggar produceren jaarlijks 435 ton rabarber en die kunnen tegenwoordig tijdens het piekseizoen in maart en april met een snelheid tot wel 3.500 verpakkingen per dag door de Sienna Flowrapper worden verwerkt. Joao Estanqueiro Le, magazijnmanager bij Mockbeggar, legt uit dat het sinds de installatie van de Sienna Flowrapper geen probleem meer is dat het fruit in willekeurige lengtematen aangeleverd wordt. "We hebben fabrikanten vergeleken maar kenden ULMA al. We waren onder de indruk van de degelijke constructie en het bedieningsgemak van hun apparatuur. De machine maakt een enorm verschil voor onze productiviteit en de after sales service van ULMA is eveneens uitstekend."

ULMA biedt de Sienna aan voor zowel flowwrappen als het in krimpfolie verpakken van losse, onregelmatig gevormde producten met polypropyleen en polyolefine folies. De machine is uitgerust met een touchscreen met een 'multi-product' geheugen waardoor er met één druk op de knop omgeschakeld kan worden. Daarnaast heeft de machine een 'no product - no bag' functie en een detectiesysteem voor misplaatste producten. Er kan met zowel transparante als bedrukte folies gewerkt worden. ULMA legt uit dat retailers verwachten dat AGF-leveranciers niet alleen met verpakkingen werken die het product beschermen en er representatief uit laten zien maar die er eveneens voor zorgen dat het product langer houdbaar is. Het bedrijf is er echter van overtuigd dat het aan al deze eisen beantwoordt. 
Publicatiedatum: