Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichtster Nature's Pride

Shawn Harris benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester J. van der Tak van de gemeente Westland heeft op vrijdag 1 september 2017 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Shawn Harris, CEO van Nature's Pride. Zij ontving de versierselen behorende bij Officier in de Orde van Oranje-Nassau tijdens het afscheid van haar medewerkers.



Exotisch fruit
Shawn Harris richtte het bedrijf Nature's Pride op in 2001 in Westland en focuste zich op duurzame handel in exotisch fruit. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de groenten- en fruithandel. In de Hillenraad top 100, de jaarlijkse graadmeter voor tuinbouwbedrijven, eindigde Nature's Pride op de tweede positie. 

Nature's Pride werkt met telers die aan alle criteria van het internationale arbeidsrecht voldoen. Daarnaast organiseert de groenten- en fruithandelaar acties via een eigen foundation. Met de opbrengst financieren ze lokale projecten in gemeenschappen waar hun groenten en fruit vandaan komen. 

Bron: Gemeente Westland
Publicatiedatum: