Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FoodNexus Startup Challenge

De FoodNexus Startup Challenge is een competitie waarin startende Europese bedrijven op het gebied van food en agri worden uitgedaagd met nieuwe oplossingen te komen op het gebied van voedselzekerheid, duurzaamheid, voedselkwaliteit, voedselveiligheid en gezond voedsel. Nederland neemt hiermee het initiatief om vanuit haar leidende rol Europese start-ups uit te dagen te komen met nieuwe oplossingen.

De beste tien Nederlandse inzendingen ontvangen een bootcamp ter voorbereiding op de nationale finale bij de Dutch AgriFood Week in oktober. De winnaar van de nationale voorronde krijgt intensieve coaching vanuit het bedrijfsleven en gaat namens Nederland door naar de Europese finale op 7 december 2017 in Wageningen. De winnaar van de Europese finale krijgt 50.000 euro en begeleiding door experts bij het doorgroeien van het bedrijf. Inschrijven kan tot 11 september via deze link.
Publicatiedatum: