Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 september, Slootdorp

Walking dinner van streekproducten op Boerenversmarkt voor goed doel

Op zondag 3 september sluit de Stichting Boerenversmarkt haar jaarlijkse markt traditiegetrouw af met een diner ten bate van een regionaal goed doel. Het wordt een samenwerking tussen chef koks René van Hoessel en Hendrik Visser van Restaurant 'Bij Ons Thuys', foodblogger Annemiek van Zon van 'Annemiek kookt 'h'eerlijk' en de boeren en tuinders van de Boerenversmarkt.

Anders dan bij eerdere edities is het dit jaar een 'Walking Dinner': veel verschillende gerechtjes proeven in een informele sfeer. Alle ingrediënten komen uit de regio en worden ter plaatse bereid. DJ Noa Soer zorgt voor 'Ibiza Style' lounge muziek.



Dit jaar gaat de opbrengst van het diner naar de stichting Make Over Mansion van Marije Koelman uit Anna Paulowna. Zij maakt zich met haar stichting hard voor kinderen die langdurig ziek zijn en noodgedwongen veel tijd in hun slaapkamer door moeten brengen. Samen met haar sponsoren en vrijwilligers verrast ze de ernstig zieke kinderen met een nieuwe slaapkamer in een thema dat het kind aanspreekt; piratenkamer, prinsessenkamer, voetbalkamer, ….. ideeën te over en helaas nog altijd veel te veel zieke kinderen, dus reden voor de boeren en tuinders om unaniem voor dit prachtige initiatief te kiezen.

Reserveren
Kaarten zijn te bestellen via info@tulpenexcursie.nl, de kaarten kosten € 50,- per persoon, inclusief twee consumpties. De opbrengst van het diner gaat naar de Stichting Make Over Mansion. Ingrediënten worden gesponsord door boeren, tuinders en versproducenten, Restaurant 'Bij Ons Thuys' en foodblogger Annemiek van Zon dragen bij met hun tijd en kunde, de Lyons Club draagt bij in mankracht om alles vlekkeloos te laten verlopen. Meer informatie over het Goede Doelen Diner is te vinden op www.boerenversmarkt.com.

Boerenversmarkt
De Boerenversmarkt is op 2 en 3 september in de kassen en schuren van Kwekerij Siem Munster, Wierweg 7 in Slootdorp en is beide dagen gratis toegankelijk van 11.00-17.00 uur. Meer informatie over de markt, haar deelnemers, het programma en de verschillende recepten is te vinden op www.boerenversmarkt.com, ook is de markt via Facebook te volgen via www.facebook.com/boerenversmarkt.

Bron: Greenport NHN
Publicatiedatum: