Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eet BelOrta tomaten

Wil je naar Plopsaland De Panne?

BelOrta introduceert een nieuwe tomatencampagne. Gedurende vier weken maken alle inwoners van België kans op één van de 100 duo-tickets voor Plopsaland De Panne. De zomer bevat echte piekmaanden voor zowel de tomatentelers van BelOrta als Plopsaland De Panne. Beide partijen waren dan ook heel enthousiast om samen een zomercampagne op te zetten. Op http://win.belorta.be kun je deelnemen aan een online jackpot t/m 10 september. Wie drie identieke tomaten in onze jackpot spinner tevoorschijn weet te toveren, wint één van de 100 duo-tickets voor Plopsaland De Panne, het meest bezochte pretpark van België.

… en plezier op je bord
De tomatentelers van BelOrta hebben een decennialange traditie opgebouwd in het telen van tomaten. Om consumenten nog meer te inspireren, worden er de hele zomer mooie receptvideo's verspreid via Facebook die tonen hoe je heerlijke tomatengerechten op je bord tovert. Bekijk ze op https://www.belorta.be/nl/recepten

Voor meer informatie:
Sofie Lambrecht
BelOrta
Tel: +32 (0)15 56 52 92
sofie.lambrecht@belorta.be
www.belorta.be 
Publicatiedatum: