Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arkansas: Strikte regels bemoeilijken vergunningaanvraag marihuanateelt

Krijgt Arkansas een marihuanatekort als gevolg van de strikte regels om een teeltbedrijf te beginnen? Volgens een artikel op de Hemp Gazette nadert de uiterste datum voor de aanvraag van teeltvergunningen en heeft geen enkele ondernemer of bedrijf tot dusver belangstelling getoond.



Volgens sommigen komt dit door de strikte regels en beperkingen om een bod te doen op een van de vijf beschikbare teeltvergunningen in Arkansas. Volgens de Hemp Gazette hebben marihuanatelers $100.000 per jaar nodig om een vestiging te kunnen exploiteren, een obligatie of gelijkwaardige activa ter waarde van $1 miljoen en moeten ze $500.000 in contante liquide middelen aan kunnen tonen. Daarnaast bedragen de aanmeldingskosten $15.000.

Arkansas was één van de staten die tijdens de novemberverkiezingen kozen voor de teelt van medische marihuana. Waar andere staten zoals Pennsylvania moeilijkheden ondervonden om de taart te verdelen, lijkt er in Arkansas helemaal geen trek te zijn. Wel, in ieder geval zolang er strikte vereisten zijn voor de aanvraag van een teeltvergunning.


Publicatiedatum: