Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 september, 's-Gravenzande

Plukdag en Westlandse Streekmarkt bij BoereGoed

Zaterdag 2 september a.s. is er bij BoereGoed weer een Westlandse Streekmarkt met lokale en ambachtelijke producten. Daarbij kan men gratis een product plukken in de BuurtKas bij aankoop van een BoereGoed item op deze markt.



In verschillende leuke kraampjes zijn producten uit eigen regio te vinden, zoals raapsteeltjes van Louis Kester, smoothies van Jens Valk, kaas en streekproducten van Kaasmeester Richard, een hamburger van Bavette en bloemetjes van tuincentrum De Carlton.

De BuurtKas is deze dag speciaal geopend voor belangstellenden. BoereGoed zelf is ook vertegenwoordigd op de markt met groenten en fruit. Als u een aankoop doet bij de kraam van BoereGoed mag u in de kas gratis 1 product oogsten (afhankelijk van de beschikbaarheid in dat moment) voor eigen consumptie.



Voor de (klein)kinderen is er ook van alles te doen. Zo kunnen zij kennis maken met de Buurtkas en knutselen met groenten aan de koffietafel. Er liggen ook kleurplaten voor hen klaar. De vrijwilligers, waaronder diverse oud-tuinders, staan voor iedereen klaar om daar meer over te vertellen. Koffie, thee of limonade is verkrijgbaar in de Buurtkas.

De Westlandse Streekmarkt is geopend van van 10:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats bij de BuurtKas van BoereGoed aan de Naaldwijkseweg 257a in 's-Gravenzande (grenzend aan tuincentrum De Carlton).

Voor meer informatie:
BoereGoed
Woudtzicht 21, 2678 NG De Lier
0174 725 205
info@boeregoed.nl
www.boeregoed.nl
Publicatiedatum: