Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mogelijkheid om met veelbelovende markt kennis te maken

Chinese beurs TFresh opent met excursies in Shaanxi

Van 22 tot 24 november zal in het National Exhibition and Convenion Center in Shanghai de China Fruit and Vegetable Expo TFresh gehouden worden. Voorafgaand aan deze vakbeurs brachten TFresh en ruim 60 andere gerenommeerde Chinese en internationale kopers een driedaags bezoek aan het fruitteeltgebied in Weinan. 

Weinan is van oudsher de tuinbouwhoofdstad van de provincie Shaanxi en is met name beroemd vanwege de fruitteelt. Het startevenement van een bekende Chinese fruitleverancier uit Weinan vond plaats in het Xianglong Hotel en stond in het teken van de jarenlange passie voor de fruitteelt in de regio Weinan.



Veel vooraanstaande gasten waren bij de openingsceremonie aanwezig waaronder Zhang Qinngfenf, vicevoorzitter van de China Fruit Marketing Association, Fan Hailong, van de Shaanxi Fruit Administration en Zhu Yongli, directeur van de TFresh beurs. Daarnaast waren er meer dan 70 kopers uit verschillende delen van China aanwezig, waaronder Fruit Day, Hubei Jia Yi Jia en Xingrongmao. Er waren ook vele mediakanalen zoals Shaanxi Daily aanwezig, evenals de hoofden van de agentschappen voor de fruitteelt uit iedere provincie. 



Tijdens de openingsceremonie vertelde Guo Leibao, hoofd van het Weinan Fruit Industry Management Bureau, dat het fruitareaal in de stad eind 2016 372.400 hectare besloeg en goed was voor een productievolume van 4,5 miljoen ton. Het areaal voor groen fruit is 105.000 hectare en dat voor biologisch fruit 7.000 hectare. De laatste jaren is het fruit uit Weinan naar meer dan 30 verschillende landen geëxporteerd, waaronder Amerika, Australië, Rusland en Thailand. Dit geldt met name voor hardfruit. De jaarlijkse exportwaarde bedraagt €145, de hoogste waarde in de hele provincie. 

In de ochtend bezocht een inspectieteam de druiventeeltregio Linwei. Van daaruit ging het team verder naar het Grape Industrial Park van Shanghai Zhongda Fruit, Yumei Modern Agricultural park en Weinan Grape Industrial Park. 

's Middags werd er een bezoek gebracht aan het Dali Fruit Park en het 1.000 hectare tellende proefveld met winterdadels in Anren Xiao Po, Zun Tian Modern Agricultural Park, Hua Shan Fruit and Vegetable Base en vier grote plantages met winterdadels van de coöperatie An You Fruit Specialty. Deze Tfresh excursies zullen nog tot het einde van de maand duren. Hierna zullen zij voortgezet worden in andere regio's zoals Hunan, Hubei, Guizhou en Chongqing. 


 
Bezoek http://en.ifreshfair.com voor meer informatie, of bel +86 18217362897
Publicatiedatum: