Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenco lanceert Sportbox op nieuwe Tommies webshop

Greenco is live gegaan met haar webshop. De eerste en unieke verkoopoptie via webshop.tommies.nl is de Tommies Sportbox.
 
Met de webshop kan Greenco klanten bedienen die met de huidige verkoopkanalen niet makkelijk worden bereikt. Met het aanbod van de Tommies Sportbox richt Greenco zich in eerste instantie op organisatoren van (sport)evenementen. De Tommies Sportbox bestaat uit diverse snackgroenten, gratis bijgeleverd communicatiemateriaal en bezorging op elk gewenst moment en adres.

Met de Tommies Sportbox kunnen sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen hun snackaanbod uitbreiden met snackgroenten in diverse verpakkingsmogelijkheden. De snacktomaatjes, -paprikaatjes en –komkommertjes zijn onder andere verpakt in speciale eenpersoonsportie sportshirtzakjes.

De Tommies Sportbox wordt ondersteund door Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). In 2016 sloegen Greenco en JOGG de handen ineen ter vervulling van de ambitie om het aanbod in de Nederlandse sportwereld gezonder te maken. Gevolg was de inrichting van een pilot om gezond aanbod in de sportkantine en op sportevenementen te stimuleren en testen, waar honderden sportaanbieders aan hebben deelgenomen. Met de lancering van de Tommies Sportbox speelt Greenco in op de uitkomsten van deze pilot.


 
Tommies Talententeam
Ter promotie van de Tommies Sportbox heeft Greenco een speciaal team samengesteld, met de grootste talenten uit vijf belangrijke sporten. Deze talenten zullen helpen hun medesporters op te roepen te genieten van de Tommies Sportbox. Het team bestaat uit:
  • Jill Roord (v), voetbalster bij Bayern München (per 1 juli 2017), Europees Kampioen Oranje U19 (2014) en Oranje (2017);
  • Joren van Nieuwenhuijzen (m), korfballer bij Fortuna (Delft), zilveren medaille winnaar op NK 2016-2017, Wereldkampioen met Jong Oranje;
  • Maartje Krekelaar (v), hockeyster bij HC Den Bosch, landskampioen 2016-2017 en zilveren medaille winnaar met Jong Oranje op het WK 2016;
  • Nina Kruijer (v), tennisster bij T.v. Heerhugowaard, meervoudig Nederlands Kampioen, KNLTB Tennistalent van het Jaar 2016;
  • Ryan Clarke (m), atleet bij AV Castricum & Team Distance Runners. 400 & 800 m. specialist, 2 x zilver en 1x goud op het NK Junioren 2016.
Voor meer informatie:
Greenco
Middel Broekweg 130
2675 KJ Honselersdijk
T. +31 174 61 25 20
www.greenco.nl
Publicatiedatum: