Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomatoworld opent haar deuren

Op zaterdagmorgen 9 september staan de deuren van Tomatoworld in Honselersdijk (Zwethlaan 2) open voor particulieren. Deze ochtend beleeft de bezoeker de wereld van de Westlandse Glastuinbouw en ziet met eigen ogen hoe de tomaten worden gekweekt met de modernste technieken. Je hoort de hommels vliegen en leert hoe ziekten en plagen op een biologische wijze worden aangepakt. De bezoeker ontdekt dat een tomaat niet altijd rood is en dat een Coeur de boeuf tomaat anders smaakt dan een gele Berry tomaat. Voor € 7,50 per persoon krijgen bezoekers het proces van 'plant tot klant' te zien.



Tomatoworld
Tomatoworld is vanaf 2008 de belevingswereld die de kracht van de Nederlandse glastuinbouw zichtbaar maakt. De tentoonstelling is in oktober 2016 vernieuwd waarin het vraagstuk "hoe voeden we de wereld tot 2050" aan de orde komt. Ook word je bewust gemaakt welke bijdrage je zelf kunt leveren aan het wereldvoedselvraagstuk.

Exclusieve soorten
Tijdens de rondleiding van anderhalf uur wordt in de kas van 1.500m² kennis gemaakt met meer dan 80 verschillende soorten tomaten. En niet alleen de ogen, oren en neus worden geprikkeld maar ook de mond krijgt in de proeverij, die deel uitmaakt van de rondleiding, een ware smaakexplosie te verwerken. De bezoeker ziet en proeft exclusieve tomaten in allerlei vormen en kleuren, die de bezoeker niet uit de supermarkt kent.

Reserveren
Tijdens deze exclusieve consumentenochtend van 10.00 uur t/m 11.30 uur is er plaats voor maximaal 25 personen. Inschrijving is noodzakelijk, reserveren kan via: 0174-612 525 of reservering@tomatoworld.nl
Publicatiedatum: