Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam Henk van der Veen

Op 12 augustus is Henk van der Veen, oud-voorzitter van de BBG (Bond van Binnenlandse Groothandelaren) en het Bedrijfschap Groothandel Groenten en Fruit op 89 jarige leeftijd in Arnhem overleden.

Henk heeft zich van 1963 tot 1993 als bestuurder en de laatste 10 jaar als voorzitter ingezet voor de belangenbehartiging voor alle geledingen in de sector groothandel groenten en fruit. Ouderen onder ons zullen zich zijn bindende kracht en zijn integere stijl van leidinggeven ongetwijfeld herinneren.

Thema's die in zijn tijd belangrijk waren zoals de omvorming van UCB naar KCB, de oprichting van de landelijke fust-en palletpool, het televeilen, de opkomst van eenmalige verpakkingen, de professionalisering van het groentebewerkingsproces, de eerste cao voor de groothandel en de Vakbeurs AGF Totaal hebben hun sporen in onze tijd achtergelaten.

Zijn grote maatschappelijke verdiensten zijn in 1993 erkend door zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

De herdenkingsplechtigheid is op zaterdag 19 augustus 14.30 uur in Crematorium Dieren, Imboslaan 6, Dieren.

Condoleances kunnen worden gestuurd aan de heer K. Roodenburg, Prof.J.H. Gunningstraat 25 1068 MS Amsterdam.



Publicatiedatum: