Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
investeerder Adam Anders

'Wereldwijd diep respect voor Nederlandse tuinbouw'

In Nederland mogen we dan kritisch zijn over onze tuinbouw, in het buitenland kijken ze daar heel anders tegenaan, zegt de Australische landbouwexpert Adam Anders dit weekend in de Volkskrant.. 'Overal waar je in de wereld komt, is er een diep respect voor de expertise van Nederland op landbouwgebied: van varkens tot bloemen en planten. Dat gaat heel ver.'

Adam Anders is partner bij agrarisch investeringsfonds Anterra Capital. Voor innovatieve land- en tuinbouwtechnieken moet je volgens hem in Nederland zijn. Maar Nederlanders zien dat volgens hem zelf helemaal niet. "Het is typisch voor Nederlanders om niet trots te zijn op zichzelf. Weet u: ik word altijd gebeld met de vraag wat er beter kan in Nederland. Dat is prima natuurlijk, maar het is ook wel eens goed om te vertellen wat er zo goed is aan Nederland. Dat kunnen Nederlanders wel gebruiken. Het is mooi om bescheiden te zijn. Maar soms moet je je mond opendoen om gehoord te worden, anders nemen anderen je plaats in."

Lees het hele artikel hier.
Publicatiedatum: