Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Russische teler zet er nog eens 185 hectare bij

De Russische kwekerij ECO-Culture groeide dit jaar met 60 hectare kas. Voor een normaal bedrijf is dat gigantisch - maar voor de Russen kan er nog wel een schepje bovenop. Volgend jaar willen ze maar liefst 185,6 hectare bijbouwen.






De bouw geschiedt op twee verschillende locaties. "Met de huidige tomatenprijzen in Rusland draait alles om timemanagement. Het is enorm belangrijk dat we op de juiste tijd kunnen beginnen zodat we onze productiedoelen halen", laat ECO-CUlture weten. Daarom hebben ze opnieuw gekozen voor Hortilux Schréder. "De ervaringen met het bedrijf zijn heel goed. We gaan voor de NXT2 1000W BETA reflector. Daarmee bereiken we voor ons een optimaal niveau."

Het is een belangrijke opdracht voor Hortilux Schreder want 1/3e van de nieuwbouw zal uitgerust worden met belichting. Vorig jaar ging ECO-culture al aan de slag met 20 hectare belichting. In november dit jaar komt er nog eens 55 hectare bij - ook een Hortilux-systeem.

Hortilux hangt niet zomaar lampen op, maar begeleidt het project van begin tot einde. "Het bedrijf was zo tevreden met de professionele aanpak en de kwaliteit van de producten, dat we ook in de nieuwe kassen aan de slag mogen."






Voor meer informatie:
Hortilux
Vlotlaan 412
2681 TV Monster
Netherlands
Publicatiedatum: