Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Russische teler zet er nog eens 185 hectare bij

De Russische kwekerij ECO-Culture groeide dit jaar met 60 hectare kas. Voor een normaal bedrijf is dat gigantisch - maar voor de Russen kan er nog wel een schepje bovenop. Volgend jaar willen ze maar liefst 185,6 hectare bijbouwen.


De bouw geschiedt op twee verschillende locaties. "Met de huidige tomatenprijzen in Rusland draait alles om timemanagement. Het is enorm belangrijk dat we op de juiste tijd kunnen beginnen zodat we onze productiedoelen halen", laat ECO-CUlture weten. Daarom hebben ze opnieuw gekozen voor Hortilux Schréder. "De ervaringen met het bedrijf zijn heel goed. We gaan voor de NXT2 1000W BETA reflector. Daarmee bereiken we voor ons een optimaal niveau."

Het is een belangrijke opdracht voor Hortilux Schreder want 1/3e van de nieuwbouw zal uitgerust worden met belichting.  Vorig jaar ging ECO-culture al aan de slag met 20 hectare belichting. In november dit jaar komt er nog eens 55 hectare bij - ook een Hortilux-systeem.

Hortilux hangt niet zomaar lampen op, maar begeleidt het project van begin tot einde. "Het bedrijf was zo tevreden met de professionele aanpak en de kwaliteit van de producten, dat we ook in de nieuwe kassen aan de slag mogen."


Voor meer informatie:
Hortilux
Vlotlaan 412
2681 TV  Monster
Netherlands

Publicatiedatum: 11-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: