Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netafim in Mexicaanse handen

Het Mexicaanse bedrijf Mexichem heeft 80% van de aandelen van het Israƫlische bedrijf Netafim overgenomen. Het Maasdijkse bedrijf Revaho, specialist in irrigatie voor onder andere de glastuinbouw, is een dochterbedrijf van Netafim.

Mexichem neemt de aandelen over van de huidige eigenaren: Permira Funds, Kibbutz Magal en Kibbutz Hatzerim. Naar verwachting wordt de overname eind dit jaar afgerond. In totaal is er 1,9 miljard dollar met de overname gemoeid.

In de afgelopen jaren heeft Netafim groeiende cijfers laten zien, zowel kijkend naar de omzet als de rentabiliteit. Bovendien boorde het bedrijf regelmatig nieuwe markten aan. In 2016 is er een omzet van 855 miljoen dollar gerealiseerd. De sterke resultaten en het potentieel van de organisatie trok de aandacht van de Mexicanen. De R&D en de productie blijft de komende jaren in Israƫl plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Netafim
Derech Hashalom 10
Tel Aviv, Israel 67892
Tel: 972 - 8 - 6474747
Fax: 972 - 8 - 6473983
www.netafim.com
Publicatiedatum: