Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenteman Rien stopt na 52 jaar zijn markthandel

Na een indrukwekkende carriere van 52 jaar in het groentevak stopt groenteman Rien Vleesch Du Bois ermee. Reden voor de regionale televisiezender NH Nieuws om eens een kijkje te nemen bij zijn afscheid. Ze troffen er klanten aan die het 'vreselijk en verschrikkelijk vinden' dat Rien ermee stopt. "Hoe kom ik nu de week door?", vraagt een van hen zich af. Rien zorgde altijd voor een bijzonder assortiment met bijvoorbeeld bimi, cavolo nero, flespompoenen maar ook groentenpakketten.


Rien Vleesch Du Bois in de reportage van NH Nieuws

"Ik heb het altijd met ontzettend veel liefde gedaan, maar heb intussen een bepaalde leeftijd bereikt waar je wat meer rust wil en niet altijd maar moeten", vertelt Rien aan de verslaggever. Rien startte op 17-jarige leeftijd al op de markt en ook zijn vrouw en dochter hielpen de laatste jaren mee. Maar helemaal stoppen wil Rien niet. "Misschien dat ik links en rechts nog wat handel ga doen in tomaten en komkommers."


De reportage van NH Nieuws





Publicatiedatum: