Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 september

Webinar cao Glastuinbouw: ondernemer en onderhandelaar aan het woord

Dit najaar organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een aantal webinars. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op woensdag 20 september om 10.30 uur. Hierin wordt u bijgepraat over de cao Glastuinbouw en dan met name over de arbeidstijdenregeling.

Tijdens dit webinar zullen zowel LTO Glaskracht beleidsspecialist en onderhandelaar van de cao (Peter Loef) als een ondernemer uit de sector uitgebreid vertellen over hun ervaringen met de cao.

Het gedetailleerde programma van het webinar wordt later bekend gemaakt. Tuinders zijn van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. U kunt zich alvast aanmelden via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen.

Wat is een webinar?
Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede, vrije internetverbinding. U komt zelf niet in beeld en er is geen specifieke technische kennis vereist om aan de webinar deel te nemen. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.

Heeft u vragen over de webinar of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88 of info@werkgeverslijn.nl.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.
Publicatiedatum: