Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Remco Knoester, ecBase:

"Back office was binnen paar weken online"

Tholen - AGF Horeca Groothandel Coy Jansen uit Oisterwijk heeft onlangs AGF specialist Wim Gubbels Tilburg overgenomen. Om een goede start te maken met zijn online dienstverlening was Coy op korte termijn op zoek naar een backoffice. Het was een kans voor ecBase om zich te bewijzen. "Voor Coy Jansen hebben we de transitie binnen een paar weken gerealiseerd, vandaag gaat de nieuwe website met het digitale bestelsysteem voor klanten online", vertelt Remco Knoester van ecBase. "ecBase kan heel snel ingevoerd worden, belangrijk is wel dat alle afspraken en prijzen erin worden vastgelegd, daarna kan in principe iedereen in de organisatie ermee werken."


Het Vitamientje in Maastricht heeft een papierloze groothandel, ondersteund door ecBase


Logistiek
ecBase is een oplossing voor groothandels in de versbranche en heeft diverse E-commerce oplossingen. Voor agf-specialisten zitten er extra handige functionaliteiten in, benadrukt Remco. "Een van de eerste versies van ecBase die ik bouwde was voor een AGF-groothandel. In de AGF-handel draait alles om een efficiƫnte logistiek, daar komt heel wat bij kijken. Bestellingen vanuit de horeca die 's nachts om een of twee binnen komen, wil je als leveranciers de volgende ochtend op de stoep kunnen zetten." Snelheid en efficiƫntie waren absolute vereisten voor Het Vitamientje in Maastricht. "Een zeer vooruitstrevend bedrijf dat alles wilde automatiseren. Met onze softwarepakketten, terminals en scanners ondersteunen we nu al hun processen, van bestelomgeving tot logistiek en facturatie. Er is geen papieren meer nodig en dat scheelt veel tijd."

Flexibel
ecBase regelt en automatiseert alles. Het bevat alle benodigde informatie ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen, wetgeving, allergenen, certificaten, prijzen, klantgegevens, etc. Zo kunnen mijn klanten zich richten op hun corebusiness, de inkoop van verse producten, vertelt Raymond. Bovendien is het een flexibel systeem. "ecBase is door onszelf geschreven en ontwikkeld waardoor we het aan kunnen passen aan de wensen en werkwijze van de klant en systemen waar zij al mee werken kunnen integreren." Klanten van ecBase zijn onder andere Van der Valk Hotels, Vanilla Venture, Quality Vers.

Gijzelsoftware
Brengt volledig het automatiseren dan geen gevaren met zich mee? "ecBase draait in een volledig door ons beschermde en beveiligde omgeving met 24/7 support. Zeker AGF-groothandels beginnen met werken als andere mensen gaan slapen. We garanderen een 99,9% beschikbaarheid. Gijzelsoftware bijvoorbeeld is geen enkel probleem. Om met ecBase te werken is een computer met internetverbinding voldoende. Wanneer een klant last heeft van een virus op een van zijn computers kan hij gewoon verder werken vanaf een andere computer", stelt Remco gerust.

Voor meer informatie
ecBase BV
Remco Knoester
Chemieweg 139
1422 DX Uithoorn
T: +31 (0)294-28 25 00
M: +31 (0)6-28 48 71 45
remco@ecbase.nl
www.ecbase.nl

AGF Horeca Groothandel Coy Jansen
Luxemburgstraat 5
5061 JW Oisterwijk
T:013-5220960
M:06-53936688