Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VIP club voor nieuwe cherrypruimtomaat

De Ruiter introduceerde onlangs Delisher: een cherrypruimtomaat die zich onderscheidt door zijn zoete smaak, textuur en uitstraling. Delisher is het resultaat van een lang veredelingsproces en verregaande samenwerking tussen veredelaars, de afdelingen technische ontwikkeling en verkoop, de detailhandel en vooral telers.

Exclusiviteit
Voor de teelt heeft De Ruiter namelijk gekozen voor een exclusieve aanpak. Slechts een kleine groep hightechtelers, de 'De Ruiter Delisher VIP Club' mag het Delisher ras telen. "Dit maakt het aantrekkelijk voor de handelspartners om mogelijkheden te vinden om met Delisher te beginnen en een speciale verpakking te creƫren", verklaren ze. Daarvan zijn al enkele voorbeelden in de winkel te vinden.

Marktacceptatie
Voor en tijdens de lanceringsperiode van de Delisher heeft De Ruiter in verschillende Europese landen consumentenproeverijen gehouden. "Deze cherrypruimtomaat wordt als de nummer 1 van het hoogwaardige segment beoordeeld. Tijdens de eerste 9 maanden is dit ras al in meer dan 9 landen in de assortimentenlijsten van detailhandelaren opgenomen", vertellen ze.



Delisher is sinds 1 september 2016 op de markt verkrijgbaar. Dit cherry-trostomatenras combineert smaak met een uiterlijk en gemak. "De zoet-zuur combinatie zorgt voor een lekkere eerste hap en een smaakervaring die blijft hangen. Een mini pruimentrostomaat combineert het beste van twee werelden (een snacktrostomaat) En dooor de sterke hechting aan de tros is hij gemakkelijk door de koper te transporteren zonder vruchten kwijt te raken", vat de veredelaar samen.





Voor meer informatie over Delisher en de partners van De Ruiter:

Nico van Vliet
Trade Partnership Manager Benelux and DACH Countries
De Ruiter
+31 (0) 105292415 Office
+31 (0) 623034317 Mobile
Nico.van.vliet@monsanto.com

Sharon MacGregor
Open field UK & Nordics Sales & Trade Partnership Manager
Monsanto UK Ltd
+44 7974 412 133 / +44 1903 267 390
(Vollegrondsverkoop en Handelspartnerschapmanager Verenigd Koninkrijk en Scandinaviƫ)
Publicatiedatum: