Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook fust weggehaald in België

Tholen - Bij EuroGijbels in Geel is zondagochtend leeggoed op mysterieuze wijze weggehaald. Mannen hebben de slagboom kapot gemaakt en drongen rond 3 uur in de ochtend het magazijn binnen. Ze hebben de voorpoort gesaboteerd en daarna met name klapkratten meegenomen. Dit vertelt John Gybels. "Ze pakten met name de allerkleinste klapkratten en daarnaast ook 'gewone' Europool-kisten. Het is op een zeer brutale manier gegaan, het is ook te zien dat ze camerabeelden afsloten. Toch hadden ze geen haast: ze stonden de kratten zelfs op het gemak in te laden."




Mercedes Sprinter

Hij geeft aan dat ze veel camerabeelden hebben en het is duidelijk te zien dat ze met een verhuurbus rijden. John: "Ik heb het vermoeden dat het een Mercedes Sprinter L3 is geweest. Daarnaast ook een Mercedes sprinter bakwagen."



EuroGijbels deelt dit om de heren zo snel mogelijk op te sporen. "Daarnaast willen we dat veilingen alert blijven. We hopen natuurlijk dat deze situatie snel wordt opgelost." De waarde van het gestolen leeggoed is ongeveer 30.000 euro.





Voor meer informatie:
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - Belgiƫ
Telefoon: +32 478 60 17 47
john.gybels@eurogijbels.be
www.eurogijbels.be