Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook online bestellen bij Spar

Spar lanceert een nieuw online platform. Hiermee wordt het voor consumenten eenvoudiger om producten te bestellen en te laten bezorgen. Het nieuwe online platform is volgens Spar sneller, gebruiksvriendelijker en bruikbaar op alle (mobiele) devices. De uitstraling is aangepast aan de nieuwe huisstijl die Spar begin dit jaar heeft doorgevoerd. Naast de te bestellen producten, biedt het nieuwe platform extra productinformatie, informatie over Spar en recepten.


Online bestellen bij Spar kan via computer, tablet of smartphone.

Verschillende adressen
De klant kan eenvoudig herhaalbestellingen doen door gebruik te maken van de boodschappenlijst-functie, of door voorgaande bestellingen opnieuw in één keer in het winkelmandje te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om onder één account verschillende afleveradressen in te voeren. Hiermee is er gedacht aan het gemak van bestellen voor zorginstellingen, bedrijven en mantelzorgers.

De vraag van de consument naar gemak voor elke dag stijgt. Spar speelt hier met het nieuwe platform op in door het vertrouwde gezicht van de bezorger aan de deur, bezorgen tot de koelkast, voor 10.00 uur besteld – dezelfde dag in huis (same day delivery). Klanten betalen bovendien de aanbiedingsprijzen die gelden op het moment van bestellen.

Grootste landelijke dekking
Het verzorgingsgebied van Spar online laat in een recent, door Foodmagazine uitgevoerd onderzoek zien dat Spar zich een van de grootste mag noemen als het gaat over dekking van bezorggebieden (maar liefst 94% van alle bewoonde postcodes worden door Spar bediend als alle SPAR winkels de online service bieden). 

Bron: Spar
Publicatiedatum: