Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hishtil Zuid-Afrika viert tienjarig jubileum

In juni 2007 opende de eerste Hishtil Nursery in Zuid-Afrika zijn deuren voor telers uit het hele land. De eerste kassen waren gauw vol zodat uitbreiding noodzakelijk was. Hishtil produceert momenteel 100 miljoen jonge planten, niet alleen voor de Zuid-Afrikaanse markt maar voor heel Afrika. Het bedrijf is trots op zijn samenwerking met gevestigde en beginnende telers. Enten
Hishtil geeft aan de eerste kwekerij in Zuid-Afrika te zijn die begonnen is met het enten van groenteplanten. Het bedrijf heeft onlangs Early Start plugplanten op de markt gebracht die zowel op de Zuid-Afrikaanse als internationale markt nieuw zijn.

De planten worden in ultra-moderne kassen geproduceerd die speciaal ontworpen zijn voor de zware teeltomstandigheden in Zuid-Afrika. Alle kassen zijn overdekt en worden beschermd door middel van netten om te voorkomen dat schadelijke insecten de kassen binnendringen.

Uniforme kwaliteit
Het bedrijf laat weten dat deze teeltmethode zorgt voor een uniforme kwaliteit, waardoor de partijen identiek zijn aan elkaar, wat vervolgens weer een garantie is voor een gelijkmatige groei in het veld, meer gemak bij het oogsten en mogelijk zelfs hogere opbrengsten. Dit alles is te danken aan praktisch management en grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie:
Tel: +27 015 395 4043 or +27 022 461 2117
www.hishtilsa.com

Publicatiedatum: 17-7-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: