Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Süd opent 500ste filiaal van de toekomst in Memmingen

Met het verbouwde filiaal aan der Hans-Grässel-Straße in het Duitse Memmingen (Bayern) heeft Aldi Süd onlangs het vijfhonderdste filiaal van de toekomst geopend. Daarmee is nu meer dan één vierde van de meer dan 1870 Aldi Süd filialen in Duitsland aangepast aan het nieuwe verschijningsbeeld. Sinds mei 2016 verbouwt het bedrijf haar filialen - eind 2019 moet de verbouwing van alle vestigingen afgesloten zijn.



Het nieuwe winkelconcept verenigt een moderne inrichting met de aloude traditie van Aldi Süd. Een duidelijk, warm winkeldesign gecombineerd met het 'eenvoudig-principe', dat een eenvoudig maar gelijktijdig aan de klantenbehoeftes georiënteerd inkopen doen mogelijk maakt. Onderdeel van het concept is een andere indeling van het assortiment: groenten en fruit bevinden zich voortaan verder naar achter in de filialen, om zo tegemoet te komen aan de behoefte van de klanten aan meer tijd bij het uitkiezen van deze artikelen.



Na een verbouwing van vijf weken wacht er op de klanten een nieuw interieur met warme gruistinten en wanden in houtoptiek. De voor het nieuwe concept typische elementen, zoals een coolbox voor snacks en drinken, een zitgelegenheid achter het kassagebied, een klantentoilet evenals digitale schermen met informatie over actuele en komende aanbiedingen maken de inkoopbeleving compleet.

Het filiaal in Memmingen bestaat sinds mei 2000. Er werken 12 Aldi Süd medewerkers. Het gebouw heeft een verkoopoppervlak van 952 vierkante meter en vier gangpaden.
Publicatiedatum: