Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 november, ‘s-Gravenzande

Westlands congres over energietransitie en geothermie

De 3e editie van het congres "Energietransitie en Geothermie" vindt plaats op donderdagmiddag 9 november 2017 bij Zalencentrum De Kiem in 's-Gravenzande. Gemeente Westland organiseert in samenwerking met het Platform Geothermie dit congres over de verschillende manieren voor duurzamer energiegebruik, met daarbij speciale aandacht voor aardwarmte.

Het congres is bedoeld voor ondernemers in het glastuinbouwcluster en andere belangstellenden die direct of indirect in geothermie en energietransitie geïnteresseerd zijn. Tijdens de bijeenkomst zullen onderwerpen zoals beleid, techniek, financiering, uitvoering en ontwikkelingen op het gebied van aardwarmte in binnen- én buitenland aan de orde komen. Er wordt gekeken naar al lopende initiatieven en de lessen die daarvan kunnen worden geleerd.

Dit jaar is Diederik Samsom, adviseur van HVC (met als aandachtsgebied het gebruik van aardwarmte als duurzame energiebron) één van de sprekers tijdens dit congres.
Het Platform Geothermie is een non-profit organisatie (NGO) gericht op de bevordering van de toepassing van (diepe) geothermie of aardwarmte in Nederland. Het Platform doet dit onder meer door kennisoverdracht en het geven van voorlichting over (diepe) geothermie door middel van presentaties, publicaties, nieuwsbrieven en de organisatie van symposia en werkbezoeken aan aardwarmte-installaties in binnen- en buitenland.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf eind september via de site van de gemeente Westland: www.140174.nl. Deelname aan het congres is gratis. Vanaf september is het complete programma bekend.
Publicatiedatum: