Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: Ton Janssen stopt met telen

Tholen - "Ik kan niet anders zeggen: het is mooi geweest zo", vindt Tasty Tom-teler Ton Janssen. Hij heeft besloten zijn kwekerij in Venlo te koop te zetten en zich volledig te concentreren op de PR-activiteiten van de tuinbouw en van Tasty Tom. En hoe doe je dat als marketingman? Met een vrolijke video, natuurlijk.




"Dit jaar word ik 61. De drie kinderen gaan niet in het bedrijf en mijn grote hobby is het doen van sectorbrede PR en Tasty Tom in het bijzonder. Dat zou ik graag willen blijven doen of uitbreiden, maar nu werk ik 60 à 70 uur in de week en dat wil ik niet meer. Ik heb inmiddels twee kleinkinderen en ik kan niet anders zeggen dan andere opa's – het is zo mooi om opa te zijn. Ik kan er eigenlijk te weinig van genieten. Met mijn vrouw samen heb ik dan toch besloten dat we ergens afscheid van moeten nemen. En daarom gaat het bedrijf de verkoop in." De beslissing is duidelijk voor Ton Janssen, Tasty Tom-teler en tuinbouwpromotor: hij stopt met het telen van tomaten.

Belichting
Daar de Tasty Tom telersvereniging een vlakker aanvoerpatroon wil hebben, wordt gekozen voor minder traditionele teelt. De kas gaat dus de verkoop in. In de bijbehorende video wordt alles duidelijk over het bedrijf. De kas, 2,6 hectare aan de Venlose Leutherweg, kan eind november worden opgeleverd.

Misschien dat Ton zelf nog een jaar doorgaat, maar als het bedrijf snel verkocht wordt, gaat dat ook niet gebeuren. "Ik wil wel graag stoppen", vertelt hij eerlijk. "Vanaf mijn vierde loop ik in de kas. Ik heb nooit iets anders willen doen – maar de teelt an sich verwacht ik niet te gaan missen." Het promotiewerk, dat hij al sinds de jaren '90 tuinbouwbreed en met name in Duitsland doet, heeft gewoon zijn voorkeur. En tomaten zal de tomatenpaus van de tuinbouw ook niet tekort komen. "Ik blijf binnen de Tasty Tom promotiewerk en rassenproeven doen. Daar haal ik plezier uit. Ik ga nog meer leuke dingen in het leven doen."



Videopresentaties
De kas staat te koop bij Van den Berk & Kerkhof. "Vanaf deze maand is het agrarische aanbod dat voorheen op Fundalandelijk.nl te vinden was via Fundainbusiness.nl te vinden", vertelt John Strik. "Hierdoor is het voor makelaars mogelijk om ook agrarische objecten net als woonobjecten en bedrijfsobjecten met meer tools zoals 360 graden foto's en videopresentatie te presenteren."

Bekijk hier meer info over het bedrijf.

Voor meer informatie:
Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs
Eindhovenseweg 30 B
5683 KH Best
Tel: 0499-375565
best@berkkerkhof.nl
www.berkkerkhof.nl

Publicatiedatum: