Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan levert zaden aan Hong Kong

Het in Hong Kong gevestigde bedrijf Aquagreen Valley maakt nu gebruik van zaden van Rijk Zwaan, die zijn aangeplant in Huidong. Op 26 juni brachten de Nederlandse consul-generaal in Guangzhou, mevrouw Crompvoets, samen met de consul-generaal in Hong Kong, mevrouw Ruigrok, een bezoek aan de productiefaciliteit van Aquagreen in Huidong. 

Beide consuls-generaal hebben daar wat van de groentenproductie getest, die onder andere aan Starbucks en Disney wordt verkocht. Ook hebben ze daar voorlichting gekregen over substraatteelt. Volgens woordvoerders van Aquagreen was het een interessant bezoek en kijkt het bedrijf ernaar uit om met Rijk Zwaan samen te werken om zo meer Nederlandse groenten te produceren.


De delegatie van Aquagreen met mevrouw Crompvoets, de Nederlandse consul-generaal in Guangzhou, en mevrouw Ruigrok, de consul-generaal in Hong Kong.




Publicatiedatum: