Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agropolis infrastructuur feestelijk geopend

Aannemer Kumpen finaliseerde recent de aanleg van de infrastructuur op en rond Agropolis (Kinrooi, Belgiƫ). Afgelopen weekend werd het gebied, inclusief het evenementenplein "Bastion", feestelijk ingehuldigd met tal van activiteiten.

Na een officieel moment op zaterdagnamiddag trok om 18u00 een menigte kijklustigen in een gezamenlijke stoet van Kessenich naar Agropolis. Hier werden ze getrakteerd op frietjes, gevolgd door een gezellige avond met Vlaanderen zingt. Het zangfestijn werd afgewisseld met water- en lichtshows op muziek. Als afsluiter van de avond werd door de 2.500 aanwezigen nog volop gedanst dankzij een unieke DJ-set met DJ Boyd en DJ Rik (DWR).

Zondagnamiddag werd een gezellige familienamiddag. Op het programma stonden wandeltochten in het gebied, tochten op het water met een stilsloep, zeilboot of rondvaartboot, demonstraties van flyboarders, optredens van lokale artiesten, een speelnamiddag voor de jeugdverenigingen en kinderanimatie. Uiteraard werd hier ook alle info over Agropolis Kinrooi gegeven, waarbij bedrijven via demo's in de picture werden gezet.

Voor meer informatie:
www.agropolis-kinrooi.be
Publicatiedatum: