Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laatste asperges voor chef-kok van Château De Raay

Aspergeseizoen 2017 in Peel en Maas feestelijk afgesloten

Op zaterdag 24 juni heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. De ambassadeurs hadden de eer om de laatste asperges te overhandigen aan de chef-kok van Sandton Château De Raay in Baarlo. Veel telers, sponsoren, vrienden, vrijwilligers en andere betrokkenen van het AspergeGilde Peel en Maas waren aanwezig bij deze afsluiting van het aspergeseizoen 2017.



Het gezelschap verzamelde zaterdag om 19.30 uur bij Sandton Château De Raay. Hier overhandigden de aanwezige ambassadeurs van 2017, Tim Gilissen en Hanny Kuijpers, de laatste asperges aan de chef-kok van Château De Raay. Voorzitter van het AspergeGilde Mat Kersten gaf na een korte terugblik op het seizoen 2017 het startsein voor de feestelijke en informele afsluiting. In Château De Raay genoot het gezelschap van een drankje, heerlijke hapjes en een rondleiding.

Voor meer informatie:
AspergeGilde Peel en Maas
Industrieterrein 116
5981 NC Panningen
T: 077-3061744
www.aspergegildepeelenmaas.nl
Publicatiedatum: