Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
telers van tomaten, paprika’s en komkommers

Enquête: innovatie in de glastuinbouw

Welke factoren beïnvloeden het gebruik van innovatie in de groententeelt onder glas? Daar doet Pieter Ammerlaan, student aan de Harper Adams University in Engeland, onderzoek naar. Pieter volgt de master International Agri-business and Food Chain Management. Voor dit onderzoek heeft hij hulp nodig.

"Ik doe onderzoek naar factoren die invloed hebben op het gebruik van innovatie in de groenteteelt onder glas in Nederland en België. Mijn focus ligt hierbij op telers van tomaten, paprika's en komkommers", vertelt Pieter. Verder zal het onderzoek zich richten op of er verschillen zijn tussen Nederlandse en Belgische kwekers op het gebied van innovatie implementatie.

Nu vraagt hij ongeveer 10 minuten van uw tijd om voor zijn onderzoek een enquête in te vullen. Deze enquête is anoniem, dus gegevens zijn niet te herleiden. Indien u geïnteresseerd bent in het eindrapport, kunt u aan het einde van de enquête uw e-mailadres achterlaten. U ontvangt dan de Engelstalige scriptie (digitaal) wanneer het onderzoek is afgerond.

Graag de enquête invullen voor 2 juli a.s.

Klik op onderstaande link om naar de enquête te gaan.


 
Publicatiedatum: