Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse verpakkingswereld bekijkt tray opzetmachines Boix in Spanje

Boix Europe is dit jaar lid geworden van de 'Vereniging Vollpappe-Kartonagen' (VVK). De VVK behartigt de belangen van Duitse bedrijven die massief karton produceren en verwerken. De VVK heeft 28 leden, verspreid over heel Duitsland. Als nieuw lid van de VVK was Boix Europe zeer verheugd de jaarlijkse VVK bijeenkomst te mogen organiseren op haar hoofdkantoor in Spanje, waar ook de Boix machines worden geproduceerd. Het bood een de gelegenheid om nader kennis te maken met de VVK leden en de productiefilosofie van Boix opzetmachines te presenteren.



Maar liefst 95% van de onderdelen van een Boix machine worden in-house geproduceerd. Van het frame tot tandwielen, alles maakt Boix zelf. De kwaliteit van de overige onderdelen wordt gewaarborgd door uitsluitend samen te werken met professionele partijen die leidend zijn in hun sector (zoals bijvoorbeeld Nordson, Festo, Siemens etcetera).

Boix is wereldmarktleider in de productie van hoogwaardige opzetmachines, die worden gebruikt om kartonnen plano's automatisch en in grote aantallen op te zetten tot doos. De leden van VVK kennen als geen ander de voordelen van massief kartonnen dozen. De plano is eenvoudig te printen en laat zich gemakkelijk opzetten. De doos vervormt niet bij natte omstandigheden en heeft vaak een luxe uitstraling. Massief kartonnen dozen worden veel gebruikt voor het verpakken van goederen bestemd voor de export en het verpakken van groenten en fruit (die vers van het veld komen).

De VVK leden waren enthousiast over de productiefilosofie van Boix en de nieuwe productielijnen, die geïnspireerd zijn op hightech productielijnen uit de Duitse auto-industrie. Volgens de leden zal Boix ook in de toekomst de toon blijven zetten op het gebied van tray opzetmachines.

Voor meer informatie:
Boix Europe B.V.
Loubergweg 6
6961 EK Eerbeek
Nederland
T: +31(0)313 670 460
info@boixeurope.com
www.boixeurope.nl
Publicatiedatum: