Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter La Vos nieuwe directeur Cultilene

Het team van Saint-Gobain Cultilene is sinds 1 april versterkt met Peter La Vos, die eindverantwoordelijke is voor de commercie en marketing binnen het bedrijf. Hiermee wordt binnen het bedrijf de functie van commercieel en marketing directeur gecreƫerd.



Peter La Vos komt van binnen de groep Saint-Gobain en was in zijn vorige functie verantwoordelijk voor de activiteiten van Saint-Gobain Pipe Systems in Nederland.
Met meer dan 25 jaar ervaring in het gebruik, ontwerp en toepassen van drink- en leidingwatersystemen inclusief certificering heeft Peter veel affiniteit met het waterzijdig verhaal in de tuinbouw.

Peter La Vos nodigt u graag uit om hem te contacteren via LinkedIn of telefonisch (013-5780057) om samen van gedachten te wisselen over de toekomst van de tuinbouwsector in het algemeen of in het bijzonder over steenwolsubstraat, filtratie of hoog rendement tuinbouwglas.

Voor meer informatie:
Saint-Gobain Cultilene
Zeusstraat 2
5048 CA Tilburg
t + 31 (0)13 578 00 57
info@cultilene.nl
www.cultilene.com
Publicatiedatum: