Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee keer folie trekken en monteren in twee dagen

Tholen - Bij de nieuwbouw van Schenkeveld zijn twee bassins aangelegd. Elk bassin is 54x174 meter. Albers Alligator heeft in opdracht van van Daalen GWW de folie gemonteerd. Daar komt is altijd veel mankracht voor nodig. Schenkeveld had de mensen verzameld om de folie er in te trekken. Die klus is altijd snel geklaard. Daarna monteerde Albers Alligator de folie. Dat ging vlot bij Schenkeveld: twee dagen.





Naast de folie leverde en installeerde Albers Alligator ook het Multi-F drijfdek. Dit dek zorgt voor een totale afdekking van het bassin. Daardoor kan er geen algvorming ontstaan. Algen hebben immers licht nodig. Het drijfdek wordt strak gehouden door de ballastbuizen. Deze buizen zijn gevuld met steen en liggen op de bodem van het bassin. Met het vullen van het bassin trekken deze buizen het dek van zelf strak.



Martin Spekle:"Dit gepatenteerde systeem werkt. We hebben nog nooit klachten ontvangen dat over algenvorming. Bovendien vervuilt het water minder, door de totale afdichting. En als de duikers in het bassin moeten zijn, kunnen ze een lasnaad open maken om vervolgens hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarna is het weer eenvoudig te dichten."

Voor meer informatie:
Albers Alligator
Martin Spekle
Nude 37b
6702 DK Wageningen
T: 0317 419 144
info@albersalligator.com