Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse wortelen betreden de internationale markt

Hoewel Forcina Marco & C een groot scala aan producten levert, zijn hun wortelen vooralsnog het enige product dat zijn weg naar de internationale markt heeft weten te vinden. Tegenwoordig worden de wortelen zowel door de Duitse vestigingen van het bedrijf geteeld als door de partners van het bedrijf in Fucio Vallen, in de regio Lazio. 



Momenteel verkoopt het Italiaanse bedrijf ruim één miljoen premiumverpakkingen per jaar. Dit volume is jaar na jaar gegroeid en de groei is mede te danken aan de voortdurende verbetering van de logistiek en transport, waardoor het bedrijf zich heeft kunnen specialiseren in de distributie aan grote retailers, en de lokale en internationale handel," legt Gianpaolo Forcina uit, marketingmanager van Forcina Marco & C uit. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Griekenland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland behoren tot de voornaamste afzetmarkten voor deze wortelen. 

Voor klanten van Forcina Marco & C. zijn de wortelen in verschillende verpakkingen leverbaar omdat het bedrijf aan iedere wens wil beantwoorden. Naast de standaardformaten, zijn de wortelen in bulk leverbaar en in zakken van vijf kilo of in verpakkingen van 500 of 800 gram. 

Voor meer informatie: 
Gianpaolo Forcina
Forcina Marco & C. 
Tel.: +39 0771-500462
Publicatiedatum: