Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Malta aquaponicscentrum is op zoek naar hydrocultuurtrainers

Als je uitgebreide kennis hebt over kassen en hydrocultuur en ervaring hebt met het delen van deze kennis met een groep enthousiaste studenten, dan ben je wellicht geïnteresseerd om AquaBioTech te helpen. Dit aquacultuur onderzoeks-, ontwikkelings- en adviesbedrijf in Malta organiseert deze herfst een speciale aquaponics opleiding en is op zoek naar hulp.

AquaBioTech organiseert van 20 oktober tot 3 november 2017 een training in Malta als onderdeel van de COST Action FA1305 Aquaponics Hub. De opleiding behandelt het RAS ontwerp en hydrocultuurkassenergonomie en -economie. De training al worden bijgewoond door 15 zorgvuldig geselecteerde studenten.

Voor sommige van de workshops wordt er een trainer gezocht voor het onderwerp 'hydrocultuurergonomie en -economie'. Ze willen vanuit het commerciële perspectief inzicht krijgen in de ergonomie in dekas omdat ze denken dat dit vaak over het hoofd wordt gezien bij aquaponics ontwerpen.

AquaBioTech is op zoek naar een trainer om presentaties en oefeningen te doen in de volgende periodes:

Woensdag 1 november 2017
Ochtend - Hydrocultuur kassenergonomietheorie (circa 2x 45 min)

Middag - Hydrocultuur kassenergonomie ontwerpoefening (circa 2x 45min)

Donderdag 2 november 2017
Ochtend – Hydrocultuur kasseneconomie en bedrijfsplanning (45 min)

Het COST FA1305 intiatief vergoedt de reiskosten, accommodatie, voedsel en drankjes voor de trainer. Een extra vergoeding is niet beschikbaar.

Als je wezenlijk kunt bijdragen aan het programma en geïnteresseerd bent in een reis naar Malta om je bij de trainersgroep aan te sluiten, stuur dan een email naar kyh@aquabt.com of bel +356 99110721. 

Publicatiedatum: