Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houweling’s krijgt schone energie prijs Utah

Ter erkenning van hun toonaangevende energiebesparende inspanningen, was Houweling's Group één van de vier bedrijven die onlangs werden geëerd in het kader van Utah's Energy Efficiency Challenge. Het initiatief wordt beheerd door Utah Clean Energy in samenwerking met de Governor's Office of Energy Development en de Universiteit van Utah, met ondersteuning van het Amerikaanse ministerie van Energie.


Clay Monroe (L) met Casey Houweling (R)

Dr Laura Nelson van de Governor's Office of Energy Development: "Door kosteneffectieve energieverbeterende maatregelen door te voeren verminderen deze bedrijven hun operationele kosten, terwijl ze ook de betrouwbaarheid en luchtkwaliteit verbeteren langs de Wasatch Front." Volgens Kevin Emerson van Utah Clean Energy "is er een groot potentieel onder grote bedrijven in de staat om energie te besparen en het verbruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen door in energie-efficiëntie te investeren. Naast het behalen van een goed rendement op investeringen, verminderen energie-efficiëntieprojecten ook de vervuiling uit energieverbruik."


Winnaars van de 2017 Utah Gov. Energy Efficiency Award

Houweling's energie-efficiëntieprojecten bestaan uit een innovatief eigen afvangsysteem voor warmte- en CO2 die worden geleid naar de naburige krachtcentrale Rocky Mountain Power en terug naar Houweling's. De warmte wordt naar behoefte gebruikt en de CO2 in de kas om de plantenbemesting en -groei te bevorderen. Dit systeem vervangt propaanketels voor de levering van warmte en CO2. In het hele bedrijf is ook de meest geavanceerde technologie geïnstalleerd inclusief meer dan 15.000 energie-efficiënte groeilampen, 600 ventilatoren met variabele snelheid en bewegingsensoren om de belichting aan- en uit te schakelen. Deze efficiëntiemaatregelen verminderen het elektriciteitsverbruik met bijna 12 miljoen kilowatturen per jaar.

Voor meer informatie:
Houweling's Tomatoes
645 West Laguna Rd.
Camarillo, CA, 93012
T: 805.271.5105
F: 805.271.5107
www.houwelings.com
Publicatiedatum: